IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Toelating tot (kort) verblijf in Thailand

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Expat in isan
Expat


Aantal berichten : 373
Leeftijd : 66
Woonplaats : Ban Pak Suai
Registration date : 04-09-08

BerichtOnderwerp: Toelating tot (kort) verblijf in Thailand   za maa 14, 2009 9:58 am

De twee "sticky" topic's i.v.m. dit onderwerp werden aangepast aan de nieuwe voorwaarden.

De wijziging komt er op neer dat een toelating tot verblijf op basis van visum exemption nog steeds 30 dagen bedraagt als je via een luchthaven binnenkomt maar beperkt is tot 15 dagen als je via een landgrens Thailand binnenkomt.

TOURIST VISA EXEMPTION

- According to the Interior Ministerial Announcements dated 1 October B.E. 2545 (2002), 20 December B.E. 2545 (2002), 18 October B.E. 2547 (2004) and 6 May B.E. 2548 (2005), passport holders from 41 countries and 1 special administrative region - Hong Kong SAR - are not required to obtain a visa when entering Thailand for tourism purposes and will be permitted to stay in the Kingdom for a period of not exceeding 30 days on each visit. If such foreigners enter the Kingdom at the immigration checkpoints which border neighboring countries, they will be allowed to stay for 15 days each time, except Malaysian nationals who cross the borderline from Malaysia whose granted period of stay will not exceed 30 days each time.
- Please note that Tourist Visa Exemption does not apply to foreigners holding Travel Document for Aliens issued by these countries.
- Foreigners entering Thailand under the Tourist Visa Exemption category must possess adequate finances for the duration of stay in Thailand (i.e., cash 10,000 Baht per person and 20,000 Baht per family).

bron


Laatst aangepast door Expat in isan op za maa 14, 2009 10:00 am; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Opmaak)
Terug naar boven Go down
http://expatinisan2.blogspot.com/
 
Toelating tot (kort) verblijf in Thailand
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Thailand Isaan forum :: Visum en rijbewijs :: Visum en toelating tot verblijf in Thailand-
Ga naar: